Henkjan Garretsen nieuwe voorzitter Nederlandse Sabelpootclub

Onze voorzitter Joop Hageman is dit jaar tijdens de jaarvergadering op 21 mei 2017 afgetreden als voorzitter van de Sabelpootclub. Na vele jaren als voorzitter en ere-voorzitter heeft hij zijn stokje overgedragen aan Henkjan Garretsen.

Henkjan is bij de meeste leden bekend als een jong jeugdlid dat al sinds zijn 12e Nederlandse Sabelpootkrielen fokt. Na succesvolle jaren als fokker is hij de afgelopen jaren actief geweest in het bestuur en heeft hij sinds 2009 de rol als commissaris jeugdzaken en PR vervult. Inmiddels heeft hij helaas geen dieren meer, maar heeft hij een warm hart voor de Sabelpootkrielen.

Op de Sabelpootdag 2017 bij de Garvo in Drempt is hij benoemt tot onze voorzitter. We wensen hem veel succes met zijn nieuwe functie.