Kuikenradar Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Kuikenradar mei 2021Meer rassen doen mee…De Kuikenradar rapporteert goed nieuws.
 Zoals u hebt kunnen lezen in KleindierMagazine April 2021 nemen dit jaar opnieuw een groter aantal speciaalclubs deel aan de Kuikenradar.nl. Op dit moment worden er van 17 rassen de broedresultaten en uitkomst-percentages bijgehouden. 

DE RESULTATEN: 2403 KUIKENS GESPOT!
De ontvangen broedresultaten tot en met 8 mei hebben we verwerkt. Het enthousiasme groeit. We ontvingen 118 inzendingen van 64 fokkers. Het sterk wisselend aantal inzendingen per ras maakt het niet eenvoudig om nu al conclusies te trekken. We hopen tot eind juni nog een flink aantal nieuwe kuikens te spotten. 

CROWDFUNDING: DANK!
Om de kosten van onderhoud en ontwikkeling mogelijk te maken, zijn we dit jaar voor het eerst met crowdfunding gestart. We ontvingen inmiddels al een bedrag van €80,-. Hartelijk dank daarvoor!! 
Wilt u ook een donatie aan de Kuikenradar doen? Kijk dan hier.
 U kunt hier het artikel in KleindierMagazine April 2021 bekijken.DE RESULTATEN T/M MEI 2021
MEER DAN 64 ACTIEVE FOKKERS IN NEDERLAND?
Volgens ons spotten we nog maar een klein deel van de actieve fokkers in ons land. Vandaar dat we middels deze mailing alle leden van deelnemende clubs vragen om alsnog hun resultaten 2021 in te zenden. Dat kan nog tot eind juni.

UW RESULTATEN ALLEEN ZICHTBAAR VOOR UW EIGEN CLUB
U hoeft zich geen zorgen te maken. Uw resultaten zijn niet zichtbaar voor iedereen maar alleen voor collega leden van uw eigen club mét club-wachtwoord. Ook houden we in het kader van de AVG bewust geen adres gegevens bij. Uitzondering is uw postcode die we nodig hebben voor een globale plaatsbepaling op de kaart van Nederland. 
 STUUR OOK UW RESULTATEN IN !Op de kuikenradar vindt u onder ‘broedresultaten’ de verschillende deelnemende clubs. Kies in de navigatie de juiste club en vul het formulier daar in. Het kost u slechts een paar minuten. En u kunt inzenden zonder wachtwoord.

Iedere inzender ontvangt van ons een persoonlijke bevestigings mail met een club-wachtwoord om op de Kuikenradar alle andere inzendingen van uw eigen club in detail te kunnen bekijken. Hoe leuk is dat??

Alle inzendingen worden handmatig gecontroleerd. Meestal werken we ’s avonds laat de inzendingen bij. Uw kuikens zijn dus veelal pas de volgende dag op uw eigenclub radar te zien.
 Als u dit een leuke nieuwsbrief vindt,
stuur deze dan door naar de ander leden van uw club.
Heeft u vragen? Stuur dan een mail naar Jacqueline of Bart: info@kuikenradar.nl

STUUR DEZE NIEUWSBRIEF DOOR AAN EEN BEVRIENDE FOKKER